Énekelj Te is a Sportarénában!
Írta:

Énekelj Te is a Sportarénában!

Énekversenyt hirdet a magyaroknak Hollywood egyik legnagyobb zeneszerzője, James Newton Howard. Legyél te az a szerencsés, aki a világsztárral együtt léphet fel novemberben a Papp László Budapest Sportarénában!

Micsoda nő!, Az éhezők viadala, Harry Potter. Csak néhány azok közül a sikerfilmek közül, amiknek a zeneszerzője James Newton Howard. A Grammy- és Emmy-díjjal is jutalmazott, Oscar-díjra jelölt művész idén Budapestre is ellátogat első élő koncertturnéjával. Addig is énekversenyt hirdet nekünk, magyaroknak, és a nyertes jutalma nem kevesebb, mint az, hogy november 5-én ő is felléphet James Newton Howarddal a Sportarénában.

A feladat a következő: vedd videóra, ahogyan hangszerkíséret nélkül elénekled Az éhezők viadala című filmből a The Hanging Tree című dalt. Töltsd fel a YouTube-ra, majd küldd el e-mailben a videó linkjét és magadról egy rövid bemutatkozót magyarul és angolul egyaránt (név, életkor, fotó, telefonszám, e-mail , foglalkozás, cím, angol/alap/közép/felsőfok) az info@danubiusmusic.com e-mail címre 2017.07.30-ig.

Ha a zeneszerző téged választ, együtt léphetsz fel vele a Papp László aréna több ezres közönsége előtt – ezáltal életre szóló élménnyel gazdagodhatsz. A nevezés díjtalan.

  • 965 2017. május 16 Belföld 2017. május 16.

    Facebook Comments