Fitneszversenyzők népszerűsítik a budapesti fürdőket
Írta:

Fitneszversenyzők népszerűsítik a budapesti fürdőket

Mindig is szerettem a kicsit meglepő kezdeményezéseket, ezért is tetszenek (na, nem csak ezért) a budapesti fürdők népszerűsítésére készült legújabb fotók.

107091.640

Fotó: shape.hu

Akár úgy is fogalmazhatnék, hogy a patinás stílus és a fiatalos lendület találkozik egymással annak a fotósorozatnak köszönhetően, amin VB-kvalifikált magyar fitneszversenyzőink hívják fel a figyelmet sportáguk, és két fővárosi fürdő, a Rudas és a Széchenyi egyedi szépségeire. De inkább úgy fogalmaznék, hogy az egész nagyon szép, nagyon trendi, és nem utolsósorban elég figyelemfelkeltő lett – a sportolók remekül mutatnak a vizes környezetben, fürdőruháikban. Is.

107090.640

Fotó: shape.hu

A fotósorozat a Magyar Turizmus Zrt., a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., valamint a Magyar Testépítő és Fitnesz szövetség összefogásának eredménye. A szokványosnak nem mondható képsorok ötlete a Magyar Turizmus Zrt-ben a Fitnesz Világbajnokság kapcsán merült fel, amelyre – a sporttörténelemben először – Magyarországon került sor november 13 és 16. között.

107092.640

Fotó: shape.hu

Azt is megtudtuk, hogy a fényképezés nem zártkörűen zajlott – a fürdővendégeknek, turistáknak nem mindennapi látványban volt részük a fotózás két napja alatt, amelyet lelkes tapssal, esetenként ovációval jutalmaztak. Ahogy az egyik vendég fogalmazott: „ha kétszer annyiba került volna a belépő, az is megérte volna!”.

  • 2012 2015. december 28 Belföld 2015. december 28.

    Facebook Comments