Képregény készül Az Operaház fantomjából
Írta:

Képregény készül Az Operaház fantomjából

Egy magyar srác, Varga Tomi egymaga készíti a képregényt, amibe már bele is olvashatunk a neten.

 

Nem mindennapi dologba fogott bele egy magyar fiú: Varga Tomi Az Operaház fantomja című klasszikust készíti el képregény formájában, méghozzá teljesen egyedül. A Szeretlekmagyarorszag.hu azt írja, Tomi eleinte azt szerette volna, ha ő csak a forgatókönyvet írja, és mások rajzolják meg a képregényt, de végül minden feladat rá hárult a rajzolástól a színezésen át az írásig.

 

Néhány oldal már felkerült a netre, ide kattintva ingyenesen nézhetsz és olvashatsz bele a magyar fiú munkájába, angol nyelven:

 

http://awaveblueworld.com/under-current/the-phantom-of-the-opera/

 

Amint elkészül a teljes történet, nyomtatott verzióban is piacra dobják majd.

 

Tomit évekkel ezelőtt ragadta magával a Gaston Leroux-regény. És annak ellenére, hogy a regénynek több filmes adaptációja van, a srác úgy gondolta, valahogy még közelebb lehetne hozni a közönséghez az eredeti anyagot. Ezért döntött úgy, tesz egy próbát, és átformálja képregénnyé, hátha így még jobban meg tudja szerettetni az olvasókkal.

 

Mivel a fiatalok körében most megint menők a képregények, mi úgy gondoljuk, a magyar fiú a legjobbkor próbálkozik meg ezzel a különleges adaptációval, és sok ember figyelmét felkeltheti a munkája.

 

  • 965 2017. november 09 Belföld 2017. november 09.

    Facebook Comments