3 érv, amiért az emberek imádják a blackout tetoválásokat
Írta:

3 érv, amiért az emberek imádják a blackout tetoválásokat

Egyre többen csináltatnak ilyen tetkókat, pedig nem kicsit fájhat a dolog…

 

Biztosan te is megfigyelted már, hogy télen nemcsak a hangulatunk lehet borúsabb, hanem sötétebben öltözködünk, sminkelünk, sőt, még a körmeinket is sötétebb színekkel festjük ki (már aki, ugye).

 

Hát, úgy tűnik, a tetkótrendek is az elsötétülés felé haladnak, ahogy közeleg a tél – a TheSun oldalán azt olvastuk, hogy az idei téli szezon legmenőbb trendje a blackout tattoo lesz. Ezek lényegében méretesebb fekete tetkók, illetve fekete alapra világos festékkel varrt minták. A blackout tattoo-k lényege, hogy pont az inverzei az eddig elterjedt és megszokott tetoválásoknak.

 

De hogy miért jön be annyira azoknak, akik (újabb) tetoválásokat szeretnének? Mondunk néhány érvet.

 

1. Kezdjük azzal, amit az előbb lényegében már ki is mondtunk: a blackout tattoo eltér az eddig megszokottól, sőt, pont a fordítottja a világosabb bőrre sötétebb festékkel felvitt mintáknak. És az egyediség sokak számára fontos szempont, a tetoválások terén is.

Képernyőfotó 2017-11-08 - 9.44.11

2. Egyszerű, de nagyszerű mintákat lehet így alkotni, a végeredmény pedig tényleg ütős és nagyon menő!

 

3. Jól jöhet azok számára, akik szeretnék elfedni régi, megunt vagy már cikinek tartott tetkóikat, és nincs pénzük a sokkal költségesebb tetoválás-eltávolításra.

Képernyőfotó 2017-11-08 - 9.43.58

Azért két ellenérvet is hadd mondjunk. A Custom Tattoo Design egyik szóvivője szerint például elég fájdalmas eljárással készülnek ezek a minták (gondolj csak bele, nagyobb bőrfelületet kell feketére kivarrni, majd jöhet a világosabb vagy a fehér minta), de a leglelkesebbeket ez sem tántorítja el, hogy ilyet csináltassanak.

 

A másik dolog meg, hogy mi van, ha valaki ezt megunka? Mert hát a feketét bármi mással lefedetni szinte lehetetlen, eltávolítása pedig valószínűleg egy kisebb vagyonba kerül.

 

Forrás és fotók: https://www.thesun.co.uk/fabulous/4746409/blackout-tattoos-trend-instagram/

  • 3820 2017. november 08 Életmód 2017. november 08.

    Facebook Comments