3 apró trükk, hogy könnyebben viseld otthon a meleget
Írta:

3 apró trükk, hogy könnyebben viseld otthon a meleget

Rápillantottál az időjárás-előrejelzésre, és fogalmad sincs, hogy fogod kibírni a következő napokra várható forróságot a négy fal közt? Hadd segítsünk pár jó tanáccsal!

 

1. Válj bármixerré otthon – Persze, nem lehetünk mindig a strandon vagy vízparton, ahol azért a bárnál ücsörögve könnyebb elviselni a nagy meleget, de odavarázsolhatjuk magunkat – mondjuk egy-egy finom hideg ital segítségével. Nem arra akarunk biztatni, hogy mértéktelenül alkoholizálj, hanem inkább arra, hogy próbálj ki bátran recepteket, új ízeket – az internet jó barátod lesz a keresgélésben. Nem iszol szeszes italt? Semmi gond, alkoholmentes koktélokat is keverhetsz. És hogy ne maradj társaság nélkül, hívd át a barátaidat, és lepd meg őket néhány finom itallal. Ha pedig fokoznátok a hangulatot, nézzétek meg a Koktél című Tom Cruise-filmet!

 

2. Tiszta a levegő? – Ahhoz, hogy otthon igazán komfortosan érezd magad – legyen szó fűtésszezonról vagy kánikuláról –, elengedhetetlen, hogy jó legyen a lakás levegője. Te mit teszel ennek érdekében? Szellőztetsz rendszeresen, beszerzel-e pár új szobanövényt, vagy olyan természetes „csodaszert” a szagok ellen, mint amilyen például a Hiilibag? Ez egy bambusz szénnel töltött légszűrő párna, ami teljesen baba-, állat- és környezetbarát, évekig használható és természetes megoldást jelent a szagok ellen. Ha további infókra vagy kíváncsi, klikk ide: https://hiilibag.hu/

 

3. Kell egy medence – Ha van helyed a teraszon vagy a kertben, de nincs még medencéd, ami ott elfér, akkor ez a legjobb időpont, hogy beszerezz egyet. Most töredék áron juthatsz hozzá, és ha ilyen marad az időjárás, akár még hetekig használhatod – és naná, hogy jövőre már adott lesz, hogyan frissítsd fel magad gyorsan, egyszerűen, otthon.

  • 509 2020. augusztus 14 Életmód 2020. augusztus 14.

    Facebook Comments