Harry Potter kávézó nyílt Budapesten, hihetetlen az érdeklődés
Írta:

Harry Potter kávézó nyílt Budapesten, hihetetlen az érdeklődés

A Harry Potter könyvek és mozik varázslatos világába csöppenhetsz, ha ellátogatsz ebbe a kávézóba.

 

Néhány hete nyitott meg Budapest legvarázslatosabb kávézója, a Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó, de már most ez lehet a főváros egyik legnépszerűbb helye. Hogy miért? Mert a hely totálisan a Harry Potter könyvek és mozik világát idézi! A belépés után azonnal a varázsvilágban találhatod magad: lebegő gyertyák, szárnyas kulcsok, Hagrid óriáspókja, Dumbledore varázspálcája, mandragórák, Teszlek Süveg… nem is soroljuk tovább, mennyi csoda megtalálható itt a könyvek és filmek világából!

Az étlap és itallap is ilyen „varázslatos” – rendelhetsz például Mogyesz Kávéját, Rox. Expressót, válogathatsz a „vízlik és muglinnivalók” közt, ehetsz egy marcangolt szendvicset, de természetesen a vajsörkóstolás sem maradhat ki egy Harry Potter-rajongó életéből. A kínálatot és az árakat (nagyjából 500-2000 Ft közt alakulnak) itt tudod átnézni: https://www.repulosepru.hu/

 

Nyitva tartás és foglalás

Egyelőre csütörtöktől vasárnapig 12-21 óráig vannak nyitva. A hely címe: 3. kerület, Pacsirtamező utca 36. Egyelőre csak készpénzzel tudsz fizetni, de a közelben van ATM, ha csak egy bankkártya vagy hitelkártya lenne nálad.

 

Asztalt foglalni online foglalási rendszerükön keresztül lehet, illetve a asztalfoglalas@repulosepru.hu e-mail címen vagy telefonon: hétfőtől szerdáig 10.00-15.00 óráig és nyitvatartási időben a +36704293692 számon igyekeznek fogadni mindenki hívását. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel egyelőre türelmünket kérik, és azt ígérik, hogy mindenkire sor kerül majd.

 

  • 2186 2020. február 27 Belföld, Gasztronómia 2020. február 27.

    Facebook Comments