Ismét Budapestre jön Luis Fonsi
Írta:

Ismét Budapestre jön Luis Fonsi

2017-es koncertje után újra nálunk koncertezik a világ egyik legnagyobb slágerét jegyző előadó.  

 

Ha meghallod a Despacito című számot, vagy akár csak a címét, biztosak vagyunk benne, hogy azonnal dúdolni kezded. Így van? Akkor nem maradhat ki számodra az év egyik legklasszabb zenés-táncos bulijának ígérkező Luis Fonsi koncert, amit augusztus 17-én rendeznek meg a Papp László Budapest Sportarénában.

 

Luis Fonsi Vida Tour című körútja keretében lép fel a magyar fővárosban, ahol legutóbb éppen két évvel korábban járt, akkor a Budapest Parkban koncertezett.

A 40 éves Puerto Ricó-i előadó nevét a legtöbben tényleg a Despacitóval kötjük össze, azt viszont kevesebben tudják róla, hogy ő a latin zene egyik legismertebb előadója. Több mint húszéves eddigi pályafutása során lemezei számos országban (Mexikó, Spanyolország, Egyesült Államok, Puerto Rico, Argentína, Kolumbia, Venezuela) lettek arany és platina besorolásúak, megkapta a Latin Grammyt is.

 

A zenetörténelembe 2017-ben írta be magát, amikor megjelent Daddy Yankee-vel közös dala, a Despacito, mely világszerte kirobbanó sikert aratott. A dal azóta minden idők legnézettebb videója a YouTube-on, jelenleg több mint 6 milliárd megtekintésnél jár.

 

Ha bejön a latin zene, akkor hallgasd meg Fonsitól az Échame la Culpa, az Imposible, a Sola vagy a Somos Uno című számokat is.

 

Forrás: Eventim

  • 985 2019. április 16 Belföld, Események 2019. április 16.

    Facebook Comments