Téged is vár a Mackófesztivál
Írta:

Téged is vár a Mackófesztivál

Ha odavagy a macikért, vagy a gyerkőcöket vinnéd el egy jó kis hétvégi programra, akkor február 2 és 5 között irány az állatkerti Mackófesztivál!

 

A hozzám hasonló medvemániások már biztosan beírták a naptárjukba, hogy február 2 és 5 közt Mackófesztivál lesz az Állatkertben, méghozzá nem is akármilyen programokkal! Részt vehetünk Mackó Show-n, lesznek igazi és jelmezes medvék (utóbbiakkal fel is lehet vonulni), illetve tízóraizni is lehet majd a brummogókkal. Emellett mézkóstolással, zenés műsorral és számos gyerekprogrammal is készülnek az Állatkertben.

 

Ha családdal érkezel, akkor gyorsan előre bocsátom: a kicsiknek biztosan nem lesz unalmas program a Mackófesztivál, mert ennyi macit és medvés programot szerintem még nem láttak egy helyen, másrészt pedig olyan élményekben lehet részük, amilyeneket eddig szintén nem pipáltak. Február másodikán például együtt izgulhatunk majd, hogy meglátja-e a medve az árnyékát, vagyis hogy mennyire lesz hosszú az idei tél.

 

A jegyárak miatt sem kell túlságosan aggódnod, hiszen 14 éves kor alatt a belépés ingyenes. Az erre szánt pénzt elkölthetitek (medvés) szuvenírekre, vagy akár jelképesen örökbe is fogadhattok egy macit.

 

További infók itt: http://www.zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/programnaptar/2017-02-02-mackofesztival

  • 1078 2017. január 29 Belföld 2017. január 29.

    Facebook Comments