10 tavaszi-nyári trendtipp, amiket imádni fogsz
Írta:

10 tavaszi-nyári trendtipp, amiket imádni fogsz

Még tombolnak a mínuszok, de a lelkedet már felmelegítheti következő összeállításunk – nézd csak, milyen szeretnivaló stílusokat hoz majd el a tavasz és a nyár!

 

Az idei tél szokatlanul hideg, vagyis szerintem sokkal inkább zord, szürke és rettentően barátságtalan. Ha hozzám hasonlóan te sem bírod ezt a cudar időjárást, akkor repüljünk most együtt képzeletben legalább márciusig, és képzeljük el, milyen új cuccokkal frissítjük majd fel gardróbunkat a tavasz beköszöntével. Hogy milyen holmikkal? Mondom és mutatom! Íme, 10 olyan trend, amelyekkel te is tündökölhetsz majd tavasszal és nyáron!

 

1. Pretty in pink. Túl kislányos színnek tartod a pinket? Ne tedd! Párosítsd fekete és arany kiegészítőkkel, és akár vagány hatást is elérhetsz vele. Ha ruhaként viseled, akkor szerintem ne viselj hozzá más hangsúlyos holmit, mert ez a szín amilyen imádnivaló, olyan intenzív is.

napiruha315.5

 

2. Ha tavasz, akkor virágok, szóval elő a virágmintás holmikkal! Viseld bátran ezeket, a kiegészítőkkel viszont itt is bánj visszafogottan.

 

3. Ismét visszatér a hetvenes évek divatja. A már említett virágmintáktól a pöttyökön és geometriai formákon át a csillogó estélyikig jöhet minden, ami neked – és anno Anyukádnak vagy a Nagyinak – megtetszett.

 

4. Nem tetszenek a mellények? Adj nekik egy esélyt, mert tavasszal igenis trendinek számítanak majd. Kérd kölcsön a Nagyi kedvencét, és ha a lakásból nem is lépnél ki ebben, legalább a tükör előtt parádézz benne egy kicsit – ez biztosan jó móka lesz!

elegans_mellenyek

5. Emlékszel még a válltömésekre? Nos, a divat örök körforgásában tavasszal visszatérnek a hangsúlyos vállak: a válltömés és a lekerekített vállú ruhák is abszolút menőnek számítanak majd!

 

6. Tavaszi kabát? Ballonkabát! Ez mindig divatos, és idén sem lesz másképp. Szerezz be egy szép darabot most! Ne sajnáld rá túlzottan a pénzt, mert akár egy örök darabra is szert tehetsz, amit ősszel és a következő szezonokban is bármivel viselhetsz.

 fej

7. Ha szereted az élénk színeket, akkor a sárga holmikat vedd elő a szekrényedből, vagy ezekből szerezz be néhány új cuccot.

 

8. Emeld az ezüstös csillogást! Az ezüst színű szettek tavasszal és nyáron a kedvenceid lehetnek – ne csak a táncparketten viseld őket.

 

9. Szerezz be egy babydollszerű ruhát, egy férfiinget vagy egy szép köntöst!

 

10. A punktól sokan tartanak, de szerintem nem kell. Tavasszal és nyáron az egyik legmenőbb stílusnak számít majd! Ha visszafogottabb vagy, akkor legalább egy szegecses kistáskát szerezz be, imádni fogod.

  • 1109 2017. január 29 Életmód 2017. január 29.

    Facebook Comments