Ez a legjobb tipp, ha utolsó pillanatban szereznéd be az ajándékokat
Írta:

Ez a legjobb tipp, ha utolsó pillanatban szereznéd be az ajándékokat

Ha te is utolsó pillanatos vásárló vagy, ezt mindenképp olvasd el, mielőtt nyakadba vennéd a várost, és ajándékok után kezdenél kutatni.

 

Számos oka lehet annak, ha idén nálad is utolsó pillanatra maradt a karácsonyi ajándékok beszerzése – el tudjuk képzelni, hogy kitolódott a karácsonyi hajtás, de azt is, ha idén abszolút nem érkezett meg hozzád az ünnepi hangulat, így nem is volt kedved ajándékok után járni.

 

De az is lehet, hogy egyszerűen csak az a típus vagy, aki az utolsó előtti pillanatra hagyja a karácsonyi shoppingolást. Ezzel nincs is semmi baj, ha nem csúszol ki az időből, és nemcsak a vásárlással, de a csomagolással is elkészülsz, mire az ajándékoknak a fa alatt a helyük – ennek érdekében hadd adjunk most egy jó tanácsot.

 

Az már biztosan neked sem újdonság – főleg, ha az elmúlt években is utolsó pillanatban vetted meg az ajándékokat –, hogy legyen elképzelésed, mielőtt december 23-án vagy 24-én reggel nekiindulsz shoppingolni. Tudd, hogy kiknek, és milyen ajándékokat szeretnél beszerezni. Még jobb, ha listát írsz, vagy ha minden ötletet felírsz, ami eszedbe jut, így legalább ha az első lehetséges ajándékot nem tudod már beszerezni, lesz más alternatíva.

 

Ha kész a listás, rendszerezd aszerint, mely boltokba kell mindenképp beugranod. Próbálj úgy tervezni, hogy két-három üzletben el tudd intézni a bevásárlást, és azok közel legyenek egymáshoz. Indulj a legtávolabbitól, hiszen hazafelé az ajándékokat cipelned is kell!

 

És még egy dolog: amikor megvagy a bevásárlással és a csomagolással, legyen valami olyan programod, ami biztosít egy kis átmenetet az ajándékvásárlással járó rohanás és az ajándékozás meghittsége közt – például olvass egy kicsit, vagy hallgass karácsonyi dalokat.

 

  • 1333 2020. december 22 Életmód 2020. december 22.

    Facebook Comments