Tippek, trükkök karanténszilveszterre
Írta:

Tippek, trükkök karanténszilveszterre

A családi, a baráti és a bulis szilveszter idén sem maradhat el.

 

2020-ban semmi nem úgy alakult, ahogy elterveztük, nincs ez másként a szilveszterrel sem. Idén nem lesznek utcabálok, nem lesznek rendezvények, de még tűzijátékozni sem lehet majd. A spanyolviaszt feltalálni mi sem tudjuk, de azért adunk pár tippet, hogy töltsd el az év utolsó éjszakáját.

Családdal.

Kisgyerekek mellett a szilveszter nem jelent nagy változást a sima hétköznapokhoz képest, de ha a gyerkőcök abban az életkorban vannak, amikor már ki tudják élvezni ezt a napot, akkor ne fogjátok vissza magatokat. Mivel korán sötétedik, a délután 4-től este 8-ig tartó idősáv tökéletes arra, hogy az utcán „randalírozzatok” kicsit, vegyétek elő a trombitát, a girlandot, és a konfettit – éjfélkor, vagy lefekvés előtt pedig jöhet a gyerekpezsgő!

Barátokkal.

Ha te az a típus vagy, aki általában baráti körben, valakinek a lakásán ünnepled a szilvesztert, akkor szintén nem vagy elzárva minden lehetőség elől. A lényeg annyi, hogy olyan embernél gyűljetek össze, ahol akár ott is lehet aludni, hiszen hajnal 5-ig nem lehet idén hazamenni (a kijárási korlátozás ugyanis eddig tart). A létszámkorlát lehet még probléma, de ahol 15-20 fős nagy társaságok vannak, ott meg tudjátok bontani a bandát, és kivételesen 2 házibulit tartsatok.

Bulis.

Legnehezebb helyzetben azok vannak, akik az év végét szórakozóhelyen vagy utcabálon szokták tölteni, hiszen erre idén nincs lehetőség. Ha van egy nagyjából fix baráti csoport, akikkel az év végét ünnepelni szoktátok, akkor próbáljátok ki az előző pontban említett megoldást, ha nincs ilyen, akkor pedig nézz szét különböző Facebook-os csoportokban, hátha találsz valami jó online közvetítést, esetleg a tágabb ismerősi körben szerveződő programot.

  • 11659 2020. december 31 Belföld 2020. december 31.

    Facebook Comments