Újabb nevekkel bővült a STRAND fesztivál fellépőlistája
Írta:

Újabb nevekkel bővült a STRAND fesztivál fellépőlistája

Teljes a két nagyszínpad programja.

 

Ahogy egyre közelít a fesztiválszezon, úgy csepegtetik a fellépők neveit a fesztiválok szervezői. A Sziget és a Volt fellépőlistája már gyakorlatilag teljes, most pedig a STRAND Fesztivál is közzétette két nagyszínpadának részletes programját. A fesztivál idén augusztus 22-25. között a már jól megszokott helyén, Zamárdi Szabadstrandján várja majd a fesztiválozókat, és a felhozatalra idén sem lehet panasz.

A már korábban bejelentett Thirty Seconds to Mars, Robin Schulz, Kensington, Kungs és Sigala mellé a STRAND Nagyszínpadára érkezik az elmúlt évek egyik legnagyobb felfedezettje, az angol dalszerző-énekes Roy Charles Graham, azaz Rag’n’Bone Man is, és érkezik a dél-londoni DJ-producer, TroyBoi, aki elképesztő gyorsasággal vált az egyik legnépszerűbb zenei producerré.

A külföldi fellépők mellett a hazai kedvencek névsora is bővült a mostani bejelentéssel. Ákos, a Halott Pénz és a Tankcsapda mellé érkezik az Amigod, Antonia Vai, Apey and the Pea, Bagossy Brothers Company, Belau, Blahalouisiana, ByeAlex és a Slepp, Cloud9+, Honeybeast, Intim Torna Illegál, Irie Maffia, Jetlag, Kelemen Kabátban, Kiscsillag, Kowalsky meg a Vega, Lóci Játszik, Majka & Curtis, Margaret Island, Mary Popkids, NB, NECC Party, New Level Empire, Péterfy Bori & Love Band, Soulwave, Supernem, Szabó Balázs Bandája, The Biebers és a Wellhello, valamint itt adja 15. születésnapi koncerjét a  Punnany Massif .

  • 751 2018. május 14 Belföld 2018. május 14.

    Facebook Comments