Újra itt a Tetoválók éjszakája
Írta:

Újra itt a Tetoválók éjszakája

Bejönnek a tetoválások, a képregények és a jó zenék? Akkor december 2-án a tetoválók éjszakáján a helyed!

 

150 ajándék tetoválás és 100 ajándék piercing is gazdára talál a hatodik Tetoválók éjszakáján, amit idén december 2-án rendeznek meg Budapesten. A már nemzetközi szinten is komoly presztízzsel bíró rendezvénynek újfent a Dürlin és a Dürer kert ad majd otthont, és nem titok az sem, hogy több mint száz tetováló lesz kinn a helyszínen.

 

A tetoválóművészek a szervezőkkel ingyenes tetoválásokat sorsolnak majd ki. Aki jegyet vált, automatikusan esélyessé válik arra, hogy a művészek által hozott minták egyikét a testén lássa viszont.

IMG_0844

Ha (még) nem szeretnél tetováltatni, akkor is jól fogsz szórakozni a Tetoválók Éjszakáján, hiszen két színpadon összesen tíz koncerttel és változatos programokkal várják a látogatókat. Fellép többek közt Sub Bass Monster, az Apey&Pea, a Lóci játszik, a USEME, a THE HELLFREAKS, az AWS, az Esti Kornél, a Madison Paradox, a STUBBORN és az AK26.

 

Jegyek elővételben már kaphatók több budapesti tetoválószalonban és a Playersroom üzleteiben is, de online is megvásárolhatók az Eventim hálózatában. A fontos infók pedig naprakészen megtalálhatóak az esemény Facebook-oldalán.

 

Ide kattintva is vehetsz jegyet: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/tetovalok-ejszakaja-2017-budapest-duerlin-duerer-kert-462218/event.html

  • 1323 2017. november 30 Belföld 2017. november 30.

    Facebook Comments