3 tipp az autó illatosítására
Írta:

3 tipp az autó illatosítására

Így lesz mindig jó illat az autódban.

 

1. Talán a kényelem, talán a sietség miatt sokan hajlamosak vagyunk rá, hogy az autónkból nem dobjuk ki minden nap a szemetet. Pedig ez egyrészt baktériumok melegágya lehet, másrészt pedig már egy-két nap alatt kellemetlen szagok forrásaként kezdhet működni. Gyűjtsd hát te is össze minden nap egy zacskóba a szemetet, erre ne sajnáld azt a két percet! Ezenkívül ne feledkezz el a rendszeres takarításról, és időről időre tisztíttasd ki a szellőzőrendszert is.

 

2. Készíts házilag illatosítót. Egy bögre szódabikarbónát tölts egy mély tálba, adj hozzá apránként körülbelül egynyolcad bögrényi forró vizet. Akkor jó, ha gyurmaszerű, jól formálható lesz a végeredmény. Ehhez csepegtess 10-15 cseppet a kedvenc illóolajodból. Gyúrd össze, formálj belőle apró gombócokat vagy ha van otthon valamilyen formád (szív alakú jégkockaforma, muffinsütő, stb), azokat is használhatod. Hagyd száradni 48-72 órát, majd tegyél be egyet az autódba. Mehet a kesztyűtartóba is egy, így amikor keresel valamit és kinyitod, még erősebb koncentrációban csapja majd meg az orrodat a kedvenc illatod. ;)

 

3. Gyakran nem is vágyunk különösebb illatra a kocsiba, inkább a jobb, tisztább levegő elérése a cél. Ha ezzel te is így vagy, próbáld ki a Hiilibaget. Ez tulajdonképpen egy apró, bambusz szénnel töltött zsákocska, amely segít megszüntetni a kellemetlen szagokat, szabályozza a páratartalmat (ezáltal a penészképződés valószínűségét is csökkenti), és még a légszennyező anyagokat is kiszűrheti a levegőből. Tehát nem illatosít, hanem hozzájárul ahhoz, hogy frissebb, tisztább, vegyszermentesebb levegőt lélegezzünk be. Alkalmazása nagyon egyszerű: csak tedd be az autódba, és már teszi is a dolgát. ;)

További infók, érdekességek, árak: http://www.hiilibag.hu/#ahiilibag

 

Használd ki, hogy egész héten Black Friday Hét van a Hiilibagnél, vásárolj most és ajándékba kapsz egy Hiilibaget 3500 Ft értékben:

black friday hilibag fejléc végleges (2)

 

  • 775 2018. november 23 Életmód 2018. november 23.

    Facebook Comments