Ezeket még beszerezheted a nyári leárazásokon
Írta:

Ezeket még beszerezheted a nyári leárazásokon

Szerezz be pár olyan alapdarabot – most sokkal olcsóbban –, amelyeket évekig viselhetsz.

 

Éljenek a csíkosok!

Le mernénk fogadni, hogy anyukádnak, sőt, a nagymamádnak is vannak csíkos nyári holmik a ruhásszekrényében. Eltaláltuk, ugye? Nem véletlen: a csíkos örök divat, és nem igaz, hogy kövérít – de azért jól kell választani. ;) Ha ruhákat nem is vállalsz be, akkor se hagyd ki ezt a tuti mintát a ruhatáradból! Vásárolj cipőt, táskát vagy hátizsákot, és hordd még tucatnyi alkalommal az őszi időszakban, illetve számtalanszor a következő szezonokban.

 

Farmer short és szalmakalap

A nyár hátralévő részében a strandon vagy a SZIGET-en varázsolnak majd a nap szépévé, ősszel pedig a shortot akár egy buliba is felveheted egy harisnyával, vékony kardigánnal vagy bőrdzsekivel. Ne mondj rá nemet! ;)

 

Fesztiválszerkók

Ha nyár, akkor fesztiválok! Igaz, néhánynak már vége, de cikkünk születésének pillanatában mi épp a SZIGET-re készülünk ezerrel. És ugye fesztiválszezon jövőre is lesz, szóval ha most válogatsz a szuper bakancsok, virágmintás kis ruhák, rojtos holmik, John Lennont idéző napszemüvegek és rockos kiegészítők közül, akkor jövőre már nem kell (kétszer ennyiért).

 

Az örök klasszikusok

Vedd meg most a szép fehér inget, a vékony blézert, a fekete balerinacipőt, az elegáns szandált, a tuti bikinit, a minőségi tornacipőt, a pakolós táskát vagy a klasszikus fekete vállpántos kistáskát. Vagy bármit, amire szükséged van, de teljes áron nem vennéd meg magadnak. Ne pénzkidobásnak tekintsd ezeket, hanem befektetésnek. Ugyanis ezeket a holmikat szinte bármivel tudod kombinálni, így az is lehet, hogy rongyosra hordod őket a következő leárazásokig. Legalább lesz miért várni a jövő nyár végét! ;)

  • 551 2019. augusztus 08 Életmód 2019. augusztus 08.

    Facebook Comments