Így hangold őszre az otthonod
Írta:

Így hangold őszre az otthonod

Jönnek a sötétebb, borongós napok, ideje az otthonodat is őszi díszbe öltöztetni – ehhez adunk most néhány könnyen kivitelezhető ötletet.

 

1. Engedd be a természetet – Gyűjts terméseket, színes bogyókat és leveleket. Aztán ha ezek a színpompás holmik alkotásra csábítanak, és időd is van, akár kreatívkodhatsz is: készíts valami jópofa lakásdíszt, vagy különleges ajándékot egy barátodnak!

 

2. Fényeket fel – Itt most nem arra szeretnénk utalni, hogy kapcsold fel a lámpát, hanem, hogy ha kedved tartja, vedd elő már most a gyertyákat, mécseseket. Sőt, akár a karácsonyi fényfüzért is kirakhatod a polcra, az ablakpárkányra, vagy az ágytámlára. Már most sokkal hangulatosabbá teheted az otthonodat ezekkel, miért várnál vele karácsonyig?!

 

3. Az ősznek illata legyen, ne szaga – Bizony, ebben a színpompás évszakban sem mindegy, milyen a lakás levegője. Hiszen a rossz szagok nem csak kellemetlenek, hanem a kedvünket is úgy el tudják rontani. Ilyenkor jönnek jól az olyan jópofa, dekorációnak is beillő természetes segítőtársak, mint például a Hiilibag, amiről többet megtudhatsz, ha ide kattintasz: https://hiilibag.hu/. Ha beszerzel egy ilyet, nem lesz más hátra, mint hátradőlni a kényelmes foteledben, felhúzni a kedvenc mamuszod, és élvezni a forrócsoki, a forralt bor vagy a sütőtökkrémleves mennyei illatát!

  • 524 2020. október 23 Életmód 2020. október 23.

    Facebook Comments