Kalandos alkalmazással fedezheted fel az országot

Kalandos alkalmazással fedezheted fel az országot

A mobilapplikációk már a túrázást is meghatározzák.

 

Miért is ne köthetnénk össze a mobiltechnikát a természetjárással, nem igaz? És most nem a  GPS-re és a geocaching-re gondolok, hanem egy új alkalmazásra, a ViaGo-ra. Ez egy szállás- és programkereső oldal extra kalandokkal és kihívásokkal, tulajdonképpen egy közösségi oldal kalandozni vágyóknak. Az alkalmazás mindenféle felfedezőutat színesebbé tesz, függetlenül attól, hogy erdei túrázásról vagy koncertekről beszélünk.

Az oldal azért szuper, mert tematikusan összegyűjt rengeteg jó programot és látnivalót, olyat, amire magunktól nem is gondolnánk. Olyan részeire kalauzol el egy–egy településnek, amik még az útikönyvben sincsenek benne. Ezzel az interaktív alkalmazással viszont igazi benfentes információkat tudhatunk meg róluk, és teljesen biztos, hogy a személyes vizithez is kedvet kapunk.

A ViaGo-n különböző kalandtípusok közül válogathatunk eltérő nehézségi szinteken. Ha megtaláltad a következő kihívást, vedd fel a függő kalandjaid közé, akár foglalj szállást vagy jegyet a ViaGo-n keresztül és kezdődhet is az életreszóló kaland! És mindezt nem is csak saját magadért teszed: az applikációval igazolhatod egy-egy kaland teljesítését, amiért pontokat, jelvényeket és ajándéktárgyakat kapsz. Aktuálisan elérhető kaland például 110 pontért a hármas nehézségi szintű „Erdély tündérfolyói” kirándulás, de 50 jutalompontért lehetsz cívis Debrecenben egy napra.

Könnyen kezelhető applikáció rögzíti a GPS koordinátáidat és érzékeli, ha függő kalandjaid helyszínein jársz. Így pontjaidat könnyen hozzáadhatod profilodhoz, jelvényeidet és ajándékaidat pedig automatikusan megkapod. Akkor sem kell aggódnod, ha nem rendelkezel mobil internetkapcsolattal: az alkalmazás tárolja adataidat és amint netközelben leszel, frissíti eredményeidet. Mire vársz még?

  • 1172 2016. május 10 Életmód 2016. május 10.

    Facebook Comments