Új divatüzletek a Corvin Plazában
Írta:

Új divatüzletek a Corvin Plazában

A fiatalok és tinik lesznek a Corvin Plazában várható változások nagy nyertesei – és persze mindazok, akik szeretnek vásárolni. Így mi is. Lássuk, milyen új divatüzletek várnak minket október 22-től! 

Mohito

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én az utóbbi hónapokban, ha megláttam egy-egy nekem tetsző táskát valamelyik divatmagazinban, és ráböktem, hogy na, ezt elfogadnám, az elég nagy eséllyel Mohito táska volt. Egyszer kerestem is, hol van a hozzám legközelebb eső üzlet, ahol hozzájuthatok a cuccaikhoz, és nagyon megörültem, amikor láttam, hogy hamarosan a Corvin Plazában nyílik üzletük. Milyen a Mohito? Elegáns, nőies darabokat lehet tőlük beszerezni, amik mesterien keverik a szépséget, az üzleti megjelenés vonásait, a bájt és a kényelmet. Nehéz elképzelni? Október 22-től nem lesz az. Csak nézz be hozzájuk, és ess szerelembe. Mondjuk egy táskával.

17617600_1443517838

fotó:corvinplaza.hu

House

Ha most a house zene jutott eszedbe, akkor nem tévedsz, hiszen a Corvinban első magyarországi üzletét nyitó House a legmuzikálisabb márka hírében áll. Ez minden bizonnyal a bolt belső tervezésében is megmutatkozik majd, de a ruhákban mindenképpen! Ha szereted a szabadságot, az egyedi ruhákat, és a zenei fesztiválok is a kedvenceid közé tartoznak, ez a te divatüzleted lesz! Hogy milyen cuccokat ígér még a House? Kreatív, kényelmes, ugyanakkor megalkuvást nem ismerő férfi és női ruhákkal várnak október 22-től!

fotó:corvinplaza.hu

Cropp

Szeretsz játszani a holmikkal, stílusokkal, és közel áll hozzád a street art világa? Akkor gyere a Cropp első budapesti üzletébe, és válogass kedvedre! A Corvin Plazában megnyíló üzlet ugyanis az outdoor sportok kedvelői, a művészlelkek és az underground irányzatok rajongóinak új divatlelőhelye lesz. Lépj ki a megszokott keretekből, kísérletezz és légy önmagad! A divatban nincsenek kőbe vésve a szabályok, ahogy azt a következő kép is mutatja – ugye, milyen szuperül néz ki a rövidnacis, zakós összeállítás, a srác derekára kötött inggel?

fotó:corvinplaza.hu

Sinsay

„A lányok angyalok” – mondja a jól ismert, régi sláger. Ha viszont fiatal lány vagy, és jó vagy, de nem angyal, akkor a Sinsay lesz a kedvenc új üzleted a Corvin Plazában! Az egyedi szabásvonalak, a lezser darabok és a nőies ruhák egyaránt megtalálhatók lesznek a Sinsay első magyarországi üzletében. Jól hangzik? Akkor itt a helyed! Játssz te is a divattal, és tervezd meg a saját dizájnodat, amivel kitűnhetsz a tömegből!

fotó:corvinplaza.hu

+ A Reserved legnagyobb magyarországi üzlete limitált, csak itt elérhető kollekciójával és gyerekruhákkal november 15-én nyit. Ne maradj le róla!

Nézd meg a Corvin Plaza rövid kedvcsináló videóját: https://www.youtube.com/watch?v=K410s3JLy6k

  • 8558 2015. október 22 Életmód 2015. október 22.

    Facebook Comments