Gyors és gyönyörű kánikulafrizurák hosszúhajúaknak
Írta:

Gyors és gyönyörű kánikulafrizurák hosszúhajúaknak

Így dobd fel az egyszerű lófarkat a nyári hőségben.

 

 

Lófarok fonott csavarral

Válaszd le a fejtetőn lévő tincset és csatold félre. A füled fölött készíts francia fonatot előröl hátrafelé haladva, a fonat végét pedig hagyományos technikával dolgozd el és húzdkodd szét, hogy dúsabb hatást kapj. A fonatot a maradék hajjal együtt fogd lófarokba, a hajgumit pedig rejtsd el egy hajtincs alá: válassz le a copfból egy kis tincset és tekerd köré.

frizura1

 

Hurkolt fonat

A következő technikához még fonni sem kell tudni: válaszd le a hajad legfölső részét és csinálj egy kis copfot, majd erre a copfra tégy még egy hajgumit az előző alá pár centivel. A két hajgumi között csinálj egy lukat: ezen kell áthúznod a következő kicsi copfot a képen látható módon. Válassz le újabb és újabb vízszintes rétegeket lefelé haladva és folytasd ezt az áthurkolást, amíg le nem érsz. A copf végét úgy tudod összedolgozni ilyen hamis fonatba, hogyha végig megőrzöd a két részre választást, és ezeket újra és újra áthurkolod egymáson.

frizura2

 

A tökéletes laza konty

Gondolkoztál már rajta, hogy másoknak miért áll szexin és lazán a konty, neked meg miért lesz egy apró szigorú csiga? Mert nem ismered a titkot! Tupírozd fel a hajad és ahelyett, hogy maga köré csavarnád fel a copfot, használd az ujjad! Ha a mutatóujjad köré csavarod a lófarkat, akkor nem tudod olyan szorosan összefogni a luk miatt. Erre a laza kontyra húzz rá hajgumit, és rögzítsd hullámcsattal. A végeredmény laza és vonzó lesz!

frizura3

 

 

forrás: youtube.com/ Aspyn Ovard

  • 1576 2016. július 18 Életmód 2016. július 18.

    Facebook Comments