Állati jó helyek Budapesten
Írta:

Állati jó helyek Budapesten

Szereted a jó kávét és az állatokat? Ha ez a helyzet, akkor hódolj ennek a két „szerelemnek” egyszerre, és keresd fel a főváros valamelyik állatos kávézóját! Már mutatjuk is a szerintünk legszuperebbeket.

 

Miau!

Ha imádod a cicákat, és dorombolásukról addig sem mondanál le, amíg találkozol a barátaiddal, ismerőseiddel, akkor talán már meg is fordultál Budapest macskás kávézóiban – vagy ezt olvasva szinte biztosan arrafelé veszed majd az irányt. A Cat Café Budapest a Révay utca 3-ban várja a cicaimádókat, a Catcafe – Macskakávézó pedig a Damjanich utcában. Vicces, hogy majdnem ugyanúgy hívják őket, és mindkettőben doromboló szőrmókokat simogathatsz, de azért több különbség is van köztük. Utóbbiban például 1750 forintos fix árért annyi teát, kávét és üdítőt ihatsz, amennyit csak szeretnél, illetve egy süti is jár neked. Macskázni pedig addig maradhatsz, ameddig csak kedved tartja.

További infók:

https://www.facebook.com/pg/CatCafeBudapest/about/?ref=page_internal és

https://www.facebook.com/Catcafe-Macskak%C3%A1v%C3%A9z%C3%B3-143606042465369/?fref=ts

 

Zoo Café

2.10.1.exact726w

Szeretnél kávézás közben igazán különleges állatokat is simogatni? Akkor a Zoo Caféban a helyed, ahol a cicák mellett madarak, kaméleon, süni, nyuszik és még számtalan más cuki (vagy épp bizarr külsejű) kis kedvenc várja a vendégeket. Ha itt kávéznál egyet a barátnőddel, azt javasoljuk, ne csak egy órára gyertek, hanem 2-3 órát szánjatok rá mindenképp. Hidd el, érdemes!

További infók: http://zoocafe.hu/

 

Whiskers Cat Pub

Ha a Deák tér vagy az Astoria környékén jársz, akkor akár a Whiskerst is választhatod. A korrekt árak mellett egy kis dorombolásban is részesülhetsz, ha négy cicájuk közül valamelyik úgy dönt, hogy megérdemled. ;) Mivel a macskák fent laknak, és egy csukott ajtóval vannak elválasztva a külvilágtól, szerintünk ez a kávézó akkor is jó választás, ha mondjuk olyan társaságban vagy, ahol nem mindenki akar macskázni. Hiszen csak az megy fel, aki a cicákkal is akar találkozni, mindenki más lent élvezheti a kis hangulatos hely finomságait. Koktéljaik és kézműves söreik is első osztályúak, de napi menüiket is érdemes megkóstolni.

További infók: https://www.facebook.com/whiskerscatpub/

 

Crazy Café és Dzsungel étterem

crazycafe-94

A Nyugati pályaudvar környékén járva számunkra már-már kötelező program egy kézműves meggysör a Jókai utcában található Crazy Caféban, vagy egy kis harapnivaló az alagsori kialakítású, igényes hely szomszédos szárnyában elhelyezkedő Dzsungel étteremben. Ez utóbbit nemcsak a halak és egzotikus állatok miatt szeretjük, hanem azért is, mert ezek a menün szereplő vicces nevekben is megjelennek.

További infók: http://www.dzsungelcafe.hu/

 

  • 7887 2017. január 09 Gasztronómia 2017. január 09.

    Facebook Comments