Két repülési rekordot is megdöntött a Quantas egyik járata
Írta:

Két repülési rekordot is megdöntött a Quantas egyik járata

Körülbelül 50 utassal szálltak fel a londoni Heathrow-ról, és Sydney-ben értek földet, ráadásul igen különleges időpontban.

 

Az utazás szerelmesei, valamint az Ausztrália és az USA vagy Európa közt sokat repkedő üzletemberek életét jelentősen megkönnyíthetik az átszállás nélküli lehetőségek – erre ha minden jól megy, 2022-től vagy 2023-tól a Quantas is lehetőségeket kínálhat.

 

Addig is hoztunk egy különleges hírt a házuk tájáról: a minap két világrekordot is megdöntött QF7879 nevű járatuk. Ez lett a világ leghosszabb kereskedelmi útja a levegőben, a távolságra (17 800 kilométer), illetve a felhők felett tartózkodás idejét tekintve is (19 óra és 19 perc). Az utazás során a körülbelül 50 vendég abban a ritka szerencsében is részesült, hogy két napfelkeltét láthattak.

 

A járat leszállása ráadásul egybeesett a Qantas 99. évfordulójának estéjével, így duplán volt ok a vigalomra: több száz alkalmazott ünnepelte az érkezőket egy különleges ünnepségen.

 

A korábbi világcsúcsot ugyanennek a légitársaságnak a New Yorkból Sydneybe tartó tesztjárata tartotta – írja a Szeretlekmagyarorszag.hu.

 

Forrás: Szeretlekmagyarorszag.hu

  • 549 2019. november 26 Külföld 2019. november 26.

    Facebook Comments