„Különös szilveszter” az Operettszínházban
Írta:

„Különös szilveszter” az Operettszínházban

Különleges Csókos asszony előadással, a Rising Star énekeseivel és eszem-iszom, dínomdánommal várnak mindenkit az Operettbe szilveszterkor.

Ha szeretsz mulatni, és közel áll hozzád az operettek világa és a műfaj humora, talán már meg is van a jegyed a Budapesti Operettszínház idei szilveszteri műsorára. Ezen a különleges estén a Csókos asszonyt játsszák majd, de nem a megszokott módon. Az előadást extra és meglepetés produkciókkal, a Rising Star ifjú tehetségeivel, hajnalig tartó örömzenéléssel és műsorral koronázzák meg.

 

Az esti előadást követően kerül sor az ünnepi vacsorára, majd rendhagyó módon, 23:45 és 03:00 óra között Bársony Bálint és zenekara, a színház sztárjaival kiegészülve szórakoztatja a közönséget. Rock’n'Roll, swing, jazz, latin és tánczenék hangzanak el többek közt Peller Károly, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt tolmácsolásában. Illetve KERO tanár úr meghívására érkezik Singh Viktória és Ádám Krisztián, a Rising Star című tehetségkutató televízió műsor két döntőse is, hogy együtt zenéljenek a színészekkel.

 

Az Operettszínházban a szilveszter műsor után sem áll meg az élet, sőt: januárban többek közt a Rómeó és Júlia, a Szép nyári nap, a Mozart! vagy a Lili bárónő mellett az Isten pénze című, nemrég bemutatott musicalt is láthatod.

 

További információ és részletek a szilveszteri vacsoráról a Budapesti Operettszínház honlapján.

szilveszter_1

fotó:www.operett.hu/file/cikk/szilveszter_1.jpg

  • 1387 2015. január 01 Kultúra 2015. január 01.

    Facebook Comments