A világ legjobb nyelvtanuló appja

A világ legjobb nyelvtanuló appja

Díjnyertes magyar nyelvtanuló appot mutatunk, amivel még azoknak is jó esélye van használható nyelvtudást szerezni, akik  a sorozatos kudarcélmények miatt már-már feladnák.

Ez ugyanis nem egy nyelvtanuló szoftver. Leszámítva, hogy valójában persze az, sokkal inkább egy színes magazin, facebook idővonal és persze nyelvtani mankó elegye, amivel nem lehet félreérteni, nemérteni, nemszeretni az angolt. Ez a Xeropan, ami egy ingyenes közösségi interaktív angol nyelvoktató mobil applikáció, izgalmas videókkal, angol nyelvű hanganyagokkal, angol nyelvtani magyarázatokkal és tesztekkel. Tehát mindent tud, amit a hagyományos tankönyvek, sőt: modern alapokra helyezi a nyelvtanulást.

Mivel a program magyar fejlesztésű, ezért nem kell tartani az esetleges félrefordításoktól sem: pont azt fogja érteni egy-egy kifejezés alatt, amint mi. Megtalálható a tartalmak között a naponta frissülő ingyenes angol leckék mellett a minden leckéhez tartozó angol nyelvtani referencia és teszt feladatsor, a több mint 150 nyelvtan tételből álló komplett, tanárok által lektorált angol nyelvtan könyv és szótár is.

https://www.youtube.com/watch?v=A_AME7zd-ns

A Xeropan-nal pontok és szintek alapján mérheted a nyelvtudásod, hiszen ingyenes nyelvvizsga szintfelmérők , megszerezhető badge-ek mutatják a fejlődést, és természetesen a Facebook és Google+ szinkronizáció is megoldott. Pont ezekért az erényeiért nyert tavaly Appra Magyar díjat.

A szórakoztató, 21. századi tartalmakat a felhasználók inspirálják, bárki küldhet téma javaslatot, de a naponta felkerülő cikkek és érdekességek sokszor már önmagukban frissebbek, mint a hazai mainstream média. Itt nem kell teszteket darálni gyors egymásutánban: először végighallgatjuk a hanganyagot (anyanyelvi kiejtéssel, nem robothangon!), utána a szószedetben megnézzük az új kifejezéseket, és a legvégén, a “nyelvtan” feliratú gombnál válnak láthatóvá azok a szavak és kifejezések, amelyekhez valamilyen elméleti háttér is tartozik.

  • 1383 2015. május 26 Tech/tudomány 2015. május 26.

    Facebook Comments