Így tudsz egyszerre YouTube-ozni és mást is csinálni a telefonodon
Írta:

Így tudsz egyszerre YouTube-ozni és mást is csinálni a telefonodon

Idegesít, hogy a telefonodat nem tudod másra használni, ha megy a YouTube, mert akkor elhallgat a zene? Van rá megoldás, elméletileg.

 

Vannak olyan élethelyzetek, amikor az ember YouTube-on keres rá egy dalra, és ott tudja, vagy ott akarja meghallgatni. És olyankor kevés idegesítőbb dolog van annál, hogy közben semmi másra nem tudja használni a telefonját – mert mi van, ha közben átfutna egy e-mailt, rápillantana a hírekre vagy az időjárásra? Leáll a zene – hacsak nem fizetünk elő a YouTube Redre. Nesze neked, multitaskingos szemléletmód.

 

De ha minden igaz, nem a redes előfizetés az egyetlen megoldás, az Altpress ugyanis azt írja, hogy iPhone-on és Androidon is meg lehet oldani, hogy ne csituljon el a YouTube-os zenelejátszás, ha másik appot használsz.

 

iOs-re: Ha iPhone-os vagy, töltsd le a Dolphin webböngészőt (ingyenes), majd írd be, hogy www.youtube.com és keress rá a kedvenc zenédre. Klikk a lejátszásra, majd el is hagyhatod az oldalt, sőt, lezárt kijelzővel is tudod hangosítani-halkítani vagy leállítani és újra elindítani a kiválasztott dalokat. Mi még nem próbáltuk ki, de ez tényleg egyszerűnek tűnik!

 

Androidra: Ha Chrome-ot használsz, írd be a böngésződbe, hogy www.youtube.com. Majd klikk a három pöttyre a jobb felső sarokban, és válaszd ki a lista vége felé lévő “Request desktop site” opciót, és kapcsold ezt be. Majd válaszd ki a kedvenc zenédet, és fogadd el a YouTube felugró ablakokra irányuló kérését. Indíthatod a lejátszást, aztán hagyhatod, hogy az alkalmazás csak a háttérben fusson, te pedig foglalkozhatsz mással. Az Altpress arra figyelmeztet, hogy elsőre megállhat a lejátszás, de az értesítési sávban újra tudod indítani, és utána már működni fog.

 

Lájkold és oszd meg cikkünket, ha úgy látod, érdekes ezt a módszert kipróbálni – akár iOs-re, akár Androidra. ;)

  • 2137 2017. november 02 Tech/tudomány 2017. november 02.

    Facebook Comments