Ettől lehidalsz: visszatér a Nokia 3310-es
Írta:

Ettől lehidalsz: visszatér a Nokia 3310-es

Megújítják a legnagyobb klasszikust.

Gyakorlatilag nincs ember, akinek a családjában ne lett volna egy Nokia 3310-es a kétezres évek elején. A kultmobil gyakorlatilag egy generáció első mobiltelefonját jelentette. A Nokia pedig bejelentette azt, ami nagyobbat szól, mint egy új iPhone: visszatér a létező legklasszikusabb készülék!

A telefon hivatalos bemutatója az idei Mobile World Congress-en lesz február 26-án, és a gyártó egyelőre nem is árult el róla túl sokat. Kiszivárgott információk alapján annyit tudni, hogy az ára 59 euró, azaz 18-20 ezer forint lesz, és főként az európai piacra szánják.

Az iparági találgatások is elég vegyesek, a színes kijelzőn, és a modern usb bemeneten kívül mindenki mást képzel el. Szerintünk ha a gyár nagyot akar durrantani, akkor mindenképpen az akkumulátor üzemidőben kell mutatnia valami zseniálisat, és azt is megkockáztatnánk, hogy a külső megjelenése nagyon-nagyon fog hasonlítani a nagytesóhoz. A klasszikus 3310-est 2000-ben (!) mutatták be és 100 millió darabot adtak el belőle. A 2017-es változatot talán még ennél is többen várják.

  • 934 2017. február 23 Tech/tudomány 2017. február 23.

    Facebook Comments