Megérkeztek az önmegsemmisítő üzenetek Messengerre
Írta:

Megérkeztek az önmegsemmisítő üzenetek Messengerre

Sok tilosban járó férj és feleség álma válik ezzel valóra.

 

Tényleg bevezeti a Facebook az idei év legnagyobb durranását: az olvasás után eltűnő üzeneteket. Az eltűnéses mód (vanish mód) lényege, hogy miután a beszélgetőpartner olvasta az üzentet, és kilép a beszélgetésből (átmegy egy másik ismerős üzenetét elolvasni, vagy bezárja a Messengert) a már olvasott üzenetek megsemmisülnek.

A vanish módot november 16-tól aktiválja a Facebook egyelőre a Messenger és az Instagram felületén, ezzel sokak álmát váltva valóra. Az eltűnéses módnak azért vannak szabályai is: csak ismerősök között működik és minden, a beszélgetésben résztvevő félnek hozzá kell járulnia, így ha csak az egyik fél szeretné az önmegsemmisítő üzeneteket, a másik nem, akkor nem aktiválható. Ha vanish módban valaki képernyőképet készít a beszélgetésről, akkor az app értesíti a beszélgetőpartnereket. A már meglévő funkciók egyébként nem változnak, így gifeket, emojikat, linkeket ugyanúgy lehet küldeni, mint a módosítás előtt.

Aktiválni és deaktiválni a vanish módot a chatfelület felfelé pöccintésével lehet, és első alkalommal a rendszer elmagyarázza az eltűnéses mód használatát.

  • 1225 2020. november 19 Tech/tudomány 2020. november 19.

    Facebook Comments