10 tavaszi kedvenc, amit muszáj beszerezned valamelyik kuponnapon

10 tavaszi kedvenc, amit muszáj beszerezned valamelyik kuponnapon

Egy új évszak mindig nagyszerű alkalom, hogy feldobjuk kicsit a ruhatárunkat, és most megmutatjuk azokat a darabokat, amik 2016-ban nem hiányozhatnak a gardróbodból.

 

1. hosszú lenge szoknya

Ha jóidő, akkor lengő–libbenő szoknya. Az ultraminihez még hideg van, de addig is nézünk szét a maxiszoknyák kötött: egy jó darab ápol és eltakar, sejtelmesen megmutatva a körvonalainkat. Az apró termetűen viszont vigyázzanak: könnyen „eltűnhetnek” az anyagrengetegben.

hmprod2. oversize rövidujjú póló

Ahogy télen az oversize pulcsi, úgy a tavaszi időszakban a lenge póló lehet a legjobb barátunk. Úgy látszik az idei tavasz nem a magamutogatásról szól, de bánja ezt valaki?

hmprod (1)

3. memória habszivacs bélésű cipő

Minden ember álma: amikor a divat találkozik a kényelemmel. Ahogy pár éve az Uggs csizmák meghódították a piacot, úgy kezd el beszivárogni a boltok polcaira a memóriahabos cipő. És milyen jól teszi! Olyan érzés járni bennük, mintha vastag szőnyegen sétálnál.

Vszon+balerina+-+Fila+-+deichmanncom--1342391_P4. bármi, ami farmer

A ’90-es évek tetőtől-talpig farmerben teltek, és ha még megvan valami abból az időszakból, most előveheted. Farmeringek, mellények, szoknyák… hiányoztatok!

4027019428_1_1_3

5. mintás harisnya

Ha mindenképpen elő szeretnéd venni a miniket a szekrényből, megteheted, csak húzz alá egy rafináltan mintás harisnyát! Hagyományosabbaknak virágos vagy pöttyös változatot ajánlunk, az igazán bevállalósak pedig próbáljanak ki valami ehhez hasonló álcombfixet.

MODC11506. bőrhatású short

Ha már szóbakerültek a rövid ruhák: rövidnadrágok terén válasszunk egyelőre valami masszívabb anyagot, mint a bőr vagy a műbőr. A dominahatás elkerülése végett inkább matt, vagy hasítottbőr darabokat javasolnánk.

hmprod (2)

7. overál

Egy jó overál minden problémánkra megoldást nyújt: a hosszú szárú fazonok a legjobb társaink lehetnek. A csípős reggeli időben befed, a déli melegben lenge, nem kell az alsórész-felsőrész párosítással bajlódni…A trendi overálok előretörése a legjobb dolog, ami a divattal történhet 2016-ban.

hmprod (3)

8. etno

A népies stílus is makacsul tartja magát az elmúlt szezonokban. Ha nem vagy egy virággyermek, és a tollas-maximintás ruhák sem a te világod, akkor válassz egy ehhez hasonló egyszerű hímzéses tunikát vagy felsőt.

hmprod (4)

9. virágszínű rúzs

A megjelenésünket már egy egészen apró változás is képes feldobni. Cseréld le a téli sötét rúzst egy vidám tavaszias árnyalatúra! Natúr színek és rózsaszínek előnyben.

 f5b467412c08bf30c5b6bb57d712b546

 10. kulacs

Nem tartozik szorosan az outfithoz, de ha idén menő szeretnél lenni, beszerzel egyet. Nyugi, a kulacs már korántsem gyermekkorunk  műanyag csodáit jelenti, ráadásul azzal, ha nem eldobható palackot használsz még a környezetet is óvod.

 

every-day-use-EQUA-drop-bottle-g

 

 

  • 1475 2016. március 25 Életmód 2016. március 25.

    Facebook Comments