Ő az első plus size férfimodell
Írta:

Ő az első plus size férfimodell

Zach Miko nevét talán még nem hallottad, de érdemes lesz megjegyezni, ugyanis ő a világ első plus size férfimodellje.

 

Néhány éve még az is nagy szám volt, hogy a kifutókon és néhány divatmagazinban feltűntek az első olyan modell csajok, akik már nemcsak csont, bőr meg némi izom látványával sokkolták a jónépet (minket), hanem volt rajtuk egy icipicivel több is, de még ezt sem nevezném feleslegnek.

 zach-810x684

Ők voltak az úgynevezett plus size modellek, akik közül többen szép karriert tudtak befutni – gondolj csak az anorexiás lányból lesz „duci” modellre, Crystal Rennre, Sophie Dahl-ra, a magyar Demmer Erikára vagy a világhírű Sports Illustrated oldalain is feltűnt Ashley Grahamre.

 zach-miko2-glamour_16mar16_img_b

Egy ideig úgy tűnt, a plus size csupán a lányokra vonatkozó kategória – egészen addig, amíg pár napja a híres-neves IMG modellügynökség le nem szerződtette Brawn („nagy és magas”) részlegére a 198 centi magas, 124 kilós Zach Mikót. Bár a srác szerintünk egy favágóhoz, vagy inkább egy nagy mackóhoz hasonlít, sokan Ashley Graham pasiverziójaként emlegetik. Ezt ő egy cseppet sem veszi zokon, hiszen régóta csodálja kolléganőjét. Reméljük, hamarosan lesz olyan kampány is, amiben együtt szerepelnek!

 

Gondoltad volna néhány éve, hogy ennyire átalakul a divat világa?

  • 1406 2016. március 28 Életmód 2016. március 28.

    Facebook Comments