Budapesten nyitott meg a világ legnagyobb szabadtéri trambulinparkja
Írta:

Budapesten nyitott meg a világ legnagyobb szabadtéri trambulinparkja

Ha egy kis változatosságra vágysz a mindennapokban, az edzésprogramodban, vagy egyszerűen csak fogalmad sincs, hová vidd a kistesód vagy a gyerekeket hétvégén, akkor vedd az irányt a WestEnd felé, pontosabban az ott nyílt Jump City-be! 

A közép-kelet európai régió első, ugyanakkor a világ legnagyobb szabadtéri trambulinparkja nyitott meg a WestEnd City Center tetején. Az egyedülálló létesítmény a Millennium Tetőkertben, mintegy 1100 négyzetméternyi területen áll mindannyiunk rendelkezésére – áprilistól egészen szeptember végéig, 10 és 18 óra között.

 

A Jump City-t nemcsak a gyerekek élvezik, hanem bizony a felnőttek is, akik olykor nem feltétlenül szórakozási célzattal keresik fel a trambulinparkot, hanem mondjuk edzésprogramjuk kiegészítése végett is.

 

A Jump City-ben történő ugrálás ugyanis több mint ezer kalóriát égethet el egy óra alatt, ami páratlan zsírégető lehetőség. Emellett kiváló lehetőséget biztosít alternatív testnevelés órákra és egyéb foglalkozásokra is.

 

Magyarországon jelenleg a Jump City – WestEnd az egyetlen trambulin park, de tervezik több magyar városba eljuttatni a komplexumot – mert „Magasan a legjobb!”.

43-jumpcity-150409-IMG_5665

 

Jump_City_21

  • 4609 2015. április 24 Életmód 2015. április 24.

    Facebook Comments