Illeszd a telefonodra, és nyomtass a Prynttel!
Írta:

Illeszd a telefonodra, és nyomtass a Prynttel!

A Prynt az első olyan okostelefonra illeszthető tok, ami tulajdonképpen nem is tok, hanem fotónyomtató. Jól hangzik? Akkor nézd meg, hogyan működik, és garantáltan te is akarsz majd egy ilyet! 

Van egy találós kérdésünk. Mi az? Felteheted az okostelefonodra, és olyan, mint egy méretesebb telefontok, de mégsem az. Segít a képeid megosztásában, de nem online, hanem papír alapon. Kitalálod? Ez bizony egy okostelefonra illeszthető fotónyomtató, amitől neked is tátva marad a szád.

 

A telefontoknál alig nagyobb és vastagabb készülék működése minket a Polaroid fényképezőgépekre emlékeztet, amik segítségével anno az elkészült fotót azonnal ki lehetett nyomtatni – volt is derültség a családi összejöveteleken!

 

Érdekesség, hogy a Polaroid „Zip” néven szintén most dobta piacra saját mobil printerét, amit egyelőre kissé borsos áron kínálnak: 130 dollárért 10 kép nyomtatására elegendő papírt is adnak hozzá, 180 dollárért viszont már 110 fotót nyomtathatunk ki a segítségével.

 

De visszatérve a Pryntre, nos, készítői szerint elérte a célját, mivel olyan készüléket szerettek volna alkotni, amivel az okostelefonon lévő képeket könnyen és gyorsan ki lehet nyomtatni, és nem kell hozzá Bluetooth, sem wifi.

 

Így működik: https://vimeo.com/118003445

 

 

  • 1392 2015. április 25 Tech/tudomány 2015. április 25.

    Facebook Comments