3+1 szuper edzőterem Budapesten
Írta:

3+1 szuper edzőterem Budapesten

Tudatosság, odafigyelés, még több sport? Ha hozzám hasonlóan most kezded (újra) az edzést, akkor mondom és mutatom azokat az edzőtermeket, amik szerintem a legjobbak a városban.

 

1. Gilda Max Hermina Tower

A Gilda Max Hermina számomra olyan, mint egy régi szerelem, akihez némi kalandozás után jó visszatérni. Tavaly jártam itt először, de egy-két edzés és egy csoportos óra (aero kick-box) után úgy éreztem, kellenek tapasztalatok más edzőtermekből is, ezért egy időre elhagytam. Néhány napja viszont megvettem életem első, nyolcalkalmas bérletét. Igen, ide. Hogy mi győzött meg? Mivel én ellipszistrénerezek, és súlyzós edzést végzek, ezeknek az állapotát, minőségét nézem, és ezek itt kifogástalanok. Emellett a szaunáért sem kell külön fizetni, és ár-érték arányban is szuper: a nyolcalkalmas bérlet nincs 8000 forint.

Ami a legjobban tetszik: mindenki mosolyog, előre köszön, és mindig nagyon jó a hangulat – mind a teremben, mind az öltözőben és a szaunában is.

Hátránya: maga az edzőtermi rész elég szűk, szorosan állnak egymás mellett a gépek, és olykor a személyi edzést végzőket is kerülgetni kell. De amint elfoglaltad a helyed, és elkezdesz sportolni, ez szerintem téged sem fog zavarni.

 

2. Bliss & Body Fitnesz és Wellness

Először két benyomásom volt a Bliss & Body-ról. Az első, hogy fotókon nagyobbnak tűnik az edzőtermi rész, a második, hogy az öltöző kimondottan kicsi. Viszont ebből adódóan kellemes, barátságos hely, ahol az ellipszistréneres edzés után szaunázni és úszni is maradtam. Mert hogy van egy klassz medencéjük… és egy jakuzzijuk is! A jegy és bérletárak itt sem átlag felettiek, sőt, én egy olyan akció keretén belül próbáltam ki az edzőtermet, amikor egy napijegy csak 990 forint volt.

Ami legjobban tetszett: edzés után felfrissített az úszás, a jakuzzi és a szauna.

Hátránya: a szűk öltöző, de ott úgyis csak pár percet töltesz.

 

3. Oxygen Wellness

Az Oxygen Wellnessbe már akkor beleszerettem, amikor a Naphegy téren sétáltam arrafelé, ugyanis ez szerintem az egyik legszebb környék Budapesten. Az élményeket tovább gyarapítottam egy jó zsírégető edzéssel, majd úsztam, kipróbáltam a szaunák közül kettőt, és kiválasztottam, legközelebb milyen masszázst szeretnék.

Ami legjobban tetszik: Az egyik legtisztább, legkulturáltabb, legkevésbé zsúfolt és legcsendesebb edzőterem, ahol valaha jártam.

Hátránya: az én pénztárcámnak kicsit magas belépők. De például az Oxygen Wellness Fáy-ban egy euróért (!) lehet igényelni Start jegyet, ami a hely egyszeri kipróbálására jogosít fel.

 

+1: SmartFit Budapest

Tudtad, hogy akkor sem kell kihagynod az edzést, ha ízületi vagy bármilyen sportsérüléstől szenvedsz? A SmartFit-ben alkalmazott Milon gépeken Te is nyugdtan edzhetsz ez idő alatt is. Egy-egy alkalom csak 36 perc, és mivel a Te egyéni problémáidat figyelembe véve lehet testre szabni az edzést, ezekkel a gépekkel a rehabilitációt is segítheted. Akcióikat és a csoportos órákat is nagyon ajánlom, edzőik kedvesek, szimpatikusak, mosolygósak és persze értik a dolgukat.

Ami legjobban tetszik: a Gozsdu udvarnál található.

Hátránya: mivel velük mindig történik valami, nagyon kell figyelni, hogy ne maradj le a Facebookon meghirdetett eseményeikről, újdonságaikról. De ennyi baj legyen…

 

Neked melyik a kedvenc edzőtermed?

 

  • 2157 2016. február 23 Belföld 2016. február 23.

    Facebook Comments