Milyen lehet egy Gasztro Fashion Show?
Írta:

Milyen lehet egy Gasztro Fashion Show?

A fenti kérdésre te is megtudhatod a választ, ha március 12-én ellátogatsz az Iparművészeti Múzeumba. Annyit elöljáróban, hogy legalább két dologhoz biztosan megjöhet az étvágyad: a finom ételekhez, na meg a divathoz!

 

A gasztronómiában az étel olyan, mint a divattervezésben a ruha. Nem mindegy milyen az alapanyag, hogy hogyan készül el, ahogy az sem, hogy hogyan van tálalva. A Forrai Művészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnázium divat- és stílustervező képzésének végzős osztálya is tudja ezt, ezért a diákok egy nem mindennapi bemutatón adnak majd számot tudásukról.
Március 12-én este 7 órától az Iparművészeti Múzeum kifutóján tálalják mindazt, mi szem-szájnak ingere. A divatbemutató keretein belül különféle ételek és italok inspirálta ruhákat mutatnak be a közönségnek, amiket a tanulók maguk terveztek- és varrtak meg. És van egy olyan érzésünk, hogy az étvágygerjesztő kreációkat finom falatok is követik majd…

És hogy kinek szól ez az ételek által inspirált divatshow? Mindenkinek, akit kicsit is érdekel a divat, a divattervezés, aki csípik a szépet, az egyedit, a kreativitást, és persze azoknak is, akik mindennél jobban szeretik a hasukat!
Jegyárak, elővétel, további infók hamarosan a Facebookon, érdemes tehát jelezni érdeklődésed az esemény iránt: https://www.facebook.com/events/1542512062742954/

  • 1497 2016. február 22 Kultúra 2016. február 22.

    Facebook Comments