Megbízható tenyésztők kiskutyáit gyűjti össze egy új magyar oldal
Írta:

Megbízható tenyésztők kiskutyáit gyűjti össze egy új magyar oldal

Magyar fejlesztésű oldallal keresheted meg a számodra tökéletes kiskutyát.

 

Aki kiskutyát szeretne, annak reméljük a legelső dolga a gyepmesteri telepeken és az állatotthonokban szétnézni. Az itt lévő állatok mind imádnivalók, és reménykedve várják új, végleges és szerető gazdáikat. Ha mindenképpen fajtiszta kutyust szeretnél, akkor keresd fel az adott fajtamentő szolgálatot. Náluk lehet hogy épp rád vár a tökéletes dalmata, border collie vagy vizsla. De ha komolyabb céljaid vannak az állattal, például versenyeztetnéd, akkor valószínűleg a vásárlás mellett döntesz.

Ilyenkor fontos szempont, hogy megfelelő vérvonalból származó, egészséges kiskutyát vegyél, akit nem lelketlen szaporítók, hanem felelős állattenyésztők segítettek a világra. Ezt viszont nagyon nehéz megállapítani egy internetes hirdetés alapján. És pont itt jön képbe egy magyar fejlesztésű startup, ami segít megtalálni a nekedvaló, tökéletes, fajtiszta kutyát.

A Wuuff.dog nevű oldal abban segít, hogy a leendő gazdik és a kutyatenyésztők egymásra találhassanak. Hogy ez miért újdonság az eddigi hirdetési oldalakhoz képest? Mert egy helyen, egy direkt erre szakosodott oldalon válogathatsz Magyarország legnevesebb kenneljeiből. Ráadásul itt csak megbízható tenyésztők hirdethetnek, amit az értékelő rendszer is segít: minden vásárlás után értékelni lehet az eladót – csakúgy mint egy online piactéren, így visszakövethető, ha valaki nem megfelelő minőségű kutyusokat árul sok pénzért. A kutyáknál pontosan feltüntetik, hogy milyen oltáson, szűrésen estek át, és az állatok  szüleiről is található információ az oldalon. Szóval ha már mindenképpen ragaszkodsz a vásárolt kiskutyához, akkor válassz biztonságos megoldást! Ne dőlj be a szaporítóknak, akik ugyanennyi pénzért sokszor beteg vagy életképtelen kölyköket árulnak!

  • 1099 2017. január 24 Belföld 2017. január 24.

    Facebook Comments