Mihez kezdj húsvétkor a gyerekkel? Mutatjuk!
Írta:

Mihez kezdj húsvétkor a gyerekkel? Mutatjuk!

3 tippet mutatunk, amivel nagyon megkönnyítheted az életed a 4 napos hosszúhétvégén.

 

 

Amekkora öröm, legalább akkora nyűg is a húsvétolás, ha az embernek kicsi gyerekei vannak. Ők hatalmas örömmel várják, a szülőknek viszont extra feladat ez a 4 nap. Éppen ezért összegyűjtöttünk pár ötletet, hogy tegyétek egyszerűen színessé a húsvéti szünetet úgy, hogy ti se szakadjatok bele.

1, Igazi tojás helyett fess hungarocell tojást! Nem tudom, ki hogy van vele, én mindig is utáltam a nyers tojást fújkodni, ráadásul mit csináljon az ember hirtelen egy tucat tojás sárgájával és fehérjével… Szerencsére ma már minden hobbiboltban lehet kapni könnyű hungarocellből vagy egyéb műanyagból készült tojásokat, amiket pont ugyanúgy lehet festeni és dekupázsolni, mint az igazit. Csak megspórolsz fél órát és jó sok koszt…

husvet

2, Menjetek el nyuszit simogatni és NE vegyél ajándékba! Rengeteg helyen írják, de mi sem tudunk egyebet mondani: ne vegyél a gyereknek élő nyulat húsvétra. Szegény állatot nem egy hétig kell megtűrni a lakásban, hanem évekig, és hidd el, te fogod gondozni. Ha van a szélesebb ismeretségi körben bárki, aki tart nyulat, jelentkezzetek be egy simogatásra, vagy válasszatok egyet a számtalan nyuszisimogató eseményből, amit szinte minden városban megrendeznek.

nyuszi-simi

3, Rejtsd el az ajándékot! Tudjuk, hogy egyszerűbb ajándékzacskóban odatenni a gyerek ágya mellé, de sokkal nagyobb élmény, ha neki kell kincsvadászatot tartani. Ha van bármiféle, akár közös kertje a háznak, ahol laksz, rejtsd el ott, de akkor se ess kétségbe, ha teszem azt panellakó vagy. Dugd el a csokikat a lakás legkülönbözőbb pontjain, csak próbáld meg észben tartani, hol rejtőznek az apróságok.

 

  • 921 2018. március 29 Belföld 2018. március 29.

    Facebook Comments