Neked bejön az új Disney-hercengő?
Írta:

Neked bejön az új Disney-hercengő?

A Jégvarázs és a Zootropolis alkotóinak új hercegnője, Moana hosszú és várhatóan kalandos útra indul barátaival. Vajon a te szívedet is meghódítja?

 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én az utóbbi időben két olyan rajzfilmet láttam, amit bármikor újranéznék – egyik a Jégvarázs, a másik pedig a Zootropolis (az Agymanók is bejött, de egy ideig még nem nézném újra). Ha hozzám hasonlóan ti is szeretitek a fent említett két „bármikor újranézős” mesét, akkor szerintem a legújabb Disney-hercegnőt is bírni fogjátok, akit a Jégvarázs és a Zootropolis alkotóinak köszönhetünk.

 ob_3d91f9_disney-talent-search-moana

A hercegnőt Moanának hívják, és bizony hosszú, kalandos utazásra indul az óceánon, hogy megtaláljon egy legendákban szereplő szigetet, és megtudjon mindent az őseiről. Ebben segíthet neki egy aranyos malac és egy kiskakas, na és persze egy kicsit kétballábasnak tűnő félisten, Maui, akinek Dwayne „The Rock” Johnson kölcsönzi a hangját.

 Immagine-112

Ő a bemutatóban azzal dicsekszik, hogy szigeteket tud kiemelni a tengerből, de igazából még az életre kelt tetoválásainak sem tud parancsolni. Azért persze azt gyanítjuk, hogy a történet szerint mégis nagy segítség lehet a szépséges polinéz hercegnőnek, aki egy 14 éves hawaii származású lány, Auli’i Cravalho szólal majd meg.

 

A Moana című rajzfilm az Egyesült Államokban Hálaadáskor, nálunk pedig valamivel később, decemberben kerül majd a mozikba, de nem Moanaként, hanem Vaianaként – nálunk megváltoztatták az új Disney-hercegnő nevét.

 

Moana egyébként nemcsak szép, hanem nagyon vagány is, nézd csak meg a trailert!

 

  • 1900 2016. június 20 Belföld 2016. június 20.

    Facebook Comments