4 baki, amelyek elijeszthetik a vendégeidet
Írta:

4 baki, amelyek elijeszthetik a vendégeidet

Ha nem szeretnéd, hogy öt percig tartson nálad a következő vendégség, akkor figyelj a következőkre.

 

1. Nem készülsz – Ha nem megfelelő öltözetben fogadod őket (értsd: fürdőköpenyben rohansz ajtót nyitni, esetleg még azt is közlöd velük, hogy a kádból ugrottál ki, mert nagyon sok dolgod volt / van), vagy sem enni, sem innivalóval nem tudod őket megkínálni, mert ezekre nem gondoltál… nos, akkor biztos lehetsz abban, hogy hamar elköszönnek a vendégeid, és egy ideig nem is látogatnak meg újra.

 

2. Bakik a társalgásban – Itt most nem arra gondolunk, hogy esetleg nem vagy a csevegés nagymestere, mert arról az ember nem tehet. A rokonok, barátok ilyennek szeretik, ezzel nincs is semmi gond. Hanem inkább arra, ha olyan témákat feszegetsz, amiket inkább nem kellene – legyen szó az anyósod nemrég elhunyt macskájáról, vagy arról, hogy megkérdezed a tesódat, miért nincs még mindig munkája, gyereke, esetleg egyik se.

 

3. Káosz uralkodik az otthonodban – Ha le sem tudod őket ültetni, mert minden széked tele van dobálva ruhákkal, kutyajátékokkal, kacatokkal, akkor biztos, hogy gyorsan húzzák is a nyúlcipőt a vendégeid.

 

4. Rossz szagok – Ki akarna hosszan időzni egy olyan lakásban, ahol nem jó a levegő? Ugye, hogy te sem. Ha nálad is rossz szagok uralkodnak – mondjuk a konyha, vagy a cipősszekrény környékén, akkor először keresd meg a szagok forrását, és próbáld megszüntetni. Majd vess be egy olyan apró „csodaszert”, ami nem engedi, hogy újra rossz levegő legyen úrrá az otthonodban! Ilyen például a Hiilibag – egy bambusz szénnel töltött zsákocska, egy kis légszűrő párna, amely nem elnyomja, hanem semlegesíteni segít a rossz szagokat. Sőt, bizonyos légszennyező anyagok és a penész ellen is felveszi a harcot (mivel a levegő nedvességtartalmának szabályozásához is hozzájárul). Egy Hiilibaget 2 évig használhatsz, utána pedig a kertbe vagy növények alá szórhatod a tartalmát, így még hulladékot sem termelsz. Jól hangzik? Akkor tudj meg róla még többet itt: https://www.hiilibag.hu/

  • 545 2019. december 20 Életmód 2019. december 20.

    Facebook Comments