Saját bútoraiból rakta ki népszerű sorozatok díszletét a svéd bútoráruház
Írta:

Saját bútoraiból rakta ki népszerű sorozatok díszletét a svéd bútoráruház

Így néz ki a Stranger Things, a Jóbarátok és a Simpson család Ikea-módra.

 

 

 

Az Ikeát a bútorai mellett a különös kampányötleteiről is sokan ismerik. A svéd bútoráruház állt már ki az esélyegyenlőség mellett színes ceruzákkal, minden évben plüssfigurákat készít gyerekrajzokból, most pedig három népszerű sorozat kultikus díszletét rakták ki a saját bútoraikból.

 

Az arab piacért felelős részlegük megalkotta a Stranger Things, a Jóbarátok és a Simpson család Ikea-verzióját. A Real Life névre keresztelt sorozat elemei szinte tökéletes másai a sorozatbelinek, és úgy hirdetik az összeállításokat, mint amivel te is ikonikussá teheted az otthonodat. A Simpson család nappaliját első sorban családoknak ajánlják a boldog pillanatokhoz és a szórakozáshoz, hiszen a színes és változatos minták tutira feldobják a hétköznapokat:

ikea-families-hed-page-2019

 

A Jóbarátok-féle elrendezést nem meglepő módon baráti társaságoknak találták ki: a kényelmes, színes, rugalmasan alakítható nappaliba akár egy tucat embert is vendégül láthatunk.

ikea-families-2-2019

 

A Stranger Things kicsit ijesztő díszletét pedig „mindenkinek” ajánlják: a hivatalos magyarázat szerint azért mert bármilyen is legyen a családod, ki tudod fejezni ezekkel a bútorokkal. Hát, azért ezzel nem teljesen értünk egyet…

ikea-families-1-2019

 

  • 584 2019. június 03 Életmód 2019. június 03.

    Facebook Comments