Viseld elegánsan a forróságot: 5+1 szuper stílustipp a nyárra
Írta:

Viseld elegánsan a forróságot: 5+1 szuper stílustipp a nyárra

Ha beveted ezeket a stílustippeket, azonnal még izzóbbá teheted magad körül az amúgy is forró nyári levegőt, és nem mellékesen még elegáns is leszel! ;)

 

1. Napszemüveg

Hányszor látjuk a híres színésznőket, modelleket „civilben” napszemüvegben?! Persze, ez nyilván lehet azért is, mert védik a szemüket és a bőrüket a napsugárzástól, vagy szeretnék eltitkolni a fotósok elől, mennyire jól sikerült az előző éjszaka. De persze azért is viselik ezt a kiegészítőt, mert ők is tudják: egy klasszikus napszemüvegben mindenki dívaként jelenhet meg szinte bárhol. Párosítsd színes, virágos ruhával, klasszikus táskával és szandállal!

 

2. Kalap

Szerintünk kalapból sosem elég – nyáron ez igaz a szalmakalapokra is. Próbálj és kísérletezz, hogy neked melyik fazon áll a legjobban, és abból akár több darabot is beszerezhetsz.

 

3. Tökéletes szövetnadrág

A nadrágtrendek elég gyorsan változnak, de egyvalami sosem megy ki a divatból. Ez pedig nem más, mint a jól szabott szövetnadrág, amiből minden nőnek szüksége van legalább egy darabra.

 

4. Statement fülbevaló

Azokon a napokon, amikor nincs kedved kiöltözni, és csak egy farmer sortot meg egy fehér pólót kapsz magadra, egy statement fülbevaló lehet a szetted tökéletes kiegészítője: azonnal izgalmassá varázsolja majd az uncsinak hitt outfitedet. Nem hiszed? Fotózd le, töltsd fel Instagramra #ootd hashtaggel, és számold a szivecskéket!

 

5. Színes szandál

Sok feketét hordasz? Nincs ezzel semmi gond, de ne felejtsd el, hogy a homogén szettek elnyomnak téged. De ne aggódj, nem kell paradicsommadárnak öltöznöd ahhoz, hogy kitűnj a szürke tömegből – elég egy színes szandál, és ez már sikerült is! Ha nem bírod a magassarkút, válassz egy lapos- vagy törpesarkú szandit, imádni fogod!

 

+1: Bőrtáska

A nyár szerintünk is a strandtatyók, vászontáskák, csini crossbody-k évszaka, sőt, néha egy hónunk alá csapható, pénztárcánál alig nagyobb borítéktáskával is beérjük, azzal megyünk bulizni. De ha meg kell jelenned valahol, akkor egy közepes méretű valódi bőrtáska tesz igazán elegánssá. A cipődnek nem feltétlenül kell passzolnia ehhez, de ha még erre a részletre is figyelsz, az még tovább emeli eleganciádat és a szetted kifinomultságának mértékét.

  • 674 2017. augusztus 02 Életmód 2017. augusztus 02.

    Facebook Comments