Mikor kezdi meg a házhozszállítást a McDonald’s?
Írta:

Mikor kezdi meg a házhozszállítást a McDonald’s?

Az Index arról ír, már áprilisban kezdhet nálunk is házhoz szállítani a népszerű gyorsétteremlánc, ez viszont egyelőre nem hivatalos infó.

 

A KFC Futár és a Pizza Hut házhozszállítós rendszeréhez hasonlóan könnyen lehet, hogy hamarosan a McDonald’s-ból is rendelhetünk ételt – vagyis otthonunk kényelmében élvezhetjük mekis kedvenceinket. Hogy mikortól? Az Index azt írja, már áprilisban elindulhat itthon is a McDelivery, és a Netpincér lenne a kiszállító partner, de ez egyelőre nem hivatalos infó.

 

A gyorsétteremlánc közlése szerint, idézzük: „a házhozszállítás a McDonald’s globális stratégiája, az erre vonatkozó lehetőségeket minden piacon megvizsgálja a vállalat. Magyarországon is elindult egy ilyen folyamat, amelynek jelenlegi kezdeti szakaszában a részletekről, így az időzítésről és a szolgáltatást végző partnerről sem született még döntés. Amint a szolgáltatásról megosztható információ áll rendelkezésre, a szokásos fórumokon tájékoztatjuk vendégeinket.”

 

Te szoktál gyorséttermi kaját házhoz rendelni? És a Mekiből rendelnél, ha lehetne? Írd meg nekünk kommentben, kíváncsiak vagyunk! ;)

 

Forrás: Index.hu

  • 887 2019. március 19 Gasztronómia 2019. március 19.

    Facebook Comments