Elképesztően gyönyörű: ő a világ legsötétebb bőrű modellje
Írta:

Elképesztően gyönyörű: ő a világ legsötétebb bőrű modellje

A Sötétség királynőjének hívják.

 

Egy gyönyörű, 24 éves Dél-szudáni modell miatt ég lázban az egész internet. Ő Nyakim Gatwech, a legsötétebb bőrű modell a divattörténelemben, aki épp porig rombolja a hagyományos szépségről alkotott konvenciókat.

Bár most a gyönyörűséges, szinte tényleg fekete bőre miatt imádja a divatipar, még egy évvel ezelőtt is komoly beszólásokat kapott a bőrszíne miatt. Tavaly egy Uber-sofőr egyenesen azt mondta a mára világhírű lánynak: fehéríttessen a bőrén, utalva ezzel arra, hogy így nem sok szeretnivaló van benne. Nyakim viszont csak nevetett és azóta is tökéletes harmóniában él éjfekete bőrével.

„A csokoládészínem elegáns. És az is, amit képvisel. Mutassuk meg a világnak, hogy milyen gyönyörűek és okosak is vagyunk, a bőrszíntől teljesen függetlenül ” – magyarázta.

Nyakim most Minneapolisban él, és a fekete közösség egyik szószólója lett. A „Sötétség királynőjének” hívják, és több mint 200 000 követője van Instagramon. Bár a mai napig kap bántó üzeneteket, ő csak annyit mondott erre egy interjúban:

„A bőröm elnyeli a fényt és a hajam ellenáll a gravitációnak. Most mondd, hogy nem vagyok varázslatos!”

Legközelebb ha valamit épp nagyon nem szeretsz magadon, jusson eszedbe Nyakim példaértékű pozitivitása!

Nyakim-Gatwech-Model-queen-of-dark

 

img_7327

 

DEE9Su2W0AA_3QK

  • 2263 2017. július 10 Külföld 2017. július 10.

    Facebook Comments