Antal Nimród rendezi Liam Neesont
Írta:

Antal Nimród rendezi Liam Neesont

Közös akciófilmre készül Liam Neeson és Antal Nimród – a magyar rendező a Retribution című akcióthrillerben rendezi majd a világsztárt.

 

Nem sok magyar rendező mondhatja el magáról, hogy igen, már megint egy világsztárral forgat. A Kontroll, a Viszkis és a Metallica: Through the Never című produkciók rendezője, Antal Nimród viszont ismét nem akárkivel készül közös produkcióra: ő rendezi a Retribution című akcióthrillert, amelyben Liam Neeson lesz a főszereplő – írja az Origo.hu. Hozzáteszik, a forgatást jövő tavasszal kezdik Berlinben.

 

A film egy spanyol alkotás, az El desconocido remake-je lesz, amit öt évvel ezelőtt mutattak be, és hatalmas sikereket aratott – nyolc Goya-díjra jelölték.

 

Hogy miről szól majd ez a produkció? Nos, a történet középpontjában egy családapa áll, aki az autójában hívást kap. Ebben röviden közlik vele, hogy bomba van az ülése alatt, amit azonnal felrobbantanak, ha nem teszi, amire kérik. Ráadásul nem csak az ő élete kerül veszélybe: a kocsiban utazik a férfi családja is.

 

Forrás: Origo.hu

  • 681 2020. november 23 Kultúra 2020. november 23.

    Facebook Comments