Jön a Grease musical Vastag Csabával
Írta:

Jön a Grease musical Vastag Csabával

Ha tiniként téged is magával ragadott a Grease bulis-táncos világa, és szeretnéd újraélni azt az érzést, akkor van egy jó hírünk: jön a filmből készülő party musical!

Nemzedékek nőttek fel a Grease (Pomádé) című 1978-as filmen, és drukkoltak a Danny Zukót alakító John Travoltának, hogy nagyképű viselkedése után újra elnyerje szerelme, Sandy kegyeit. Vastag Csabát is rabul ejthette a történet, ugyanis arra vágyott, hogy egyszer eljátszhassa Danny-t.

 

Az X-Faktor sztárjának gyerekkori szerepálma hamarosan valóra válik, ugyanis megkapta az októberben bemutatásra kerülő Grease musical főszerepét. A Szurdi Miklós rendező munkájával megvalósuló musicalben az énekes mellett Gesztesi Károly, Görgényi Fruzsina és Kiss Ramóna is szerepel majd – utóbbi a szókimondó Rizzót alakítja.

 

Vastag Csaba már el is kezdte a felkészülést a szerepre. „Sokkal több munkát és kitartást igényel ez a darab, mint eddig bármelyik szerepem. Sportembernek vallom magam, de most nekem is feladták a leckét a koreográfusok és a rendező, Szurdi Miklós. A próbákon minden alkalommal lányokat emelgetek súlyzók helyett, ráadásul még a konditermet is gyakrabban kell látogatnom, a jó állóképesség miatt – tette hozzá az énekes.

 

Az október 16-ai budapesti premier után a musical országos turnéra indul, és az ország tíz pontján lesz látható, többek közt Veszprémben és Debrecenben is.

 

 

  • 1441 2015. augusztus 14 Kultúra 2015. augusztus 14.

    Facebook Comments