2 magyar is van az amerikai Forbes 30 alatti sikeres fiatalokat felvonultató listáján!
Írta:

2 magyar is van az amerikai Forbes 30 alatti sikeres fiatalokat felvonultató listáján!

A 26 éves Lászlóffy Vivien a kereskedelmi kategóriában kapott helyet, a 29 éves Jentetics Kinga pedig a médialistát hódította meg.

 

Az amerikai Forbes magazin minden évben összeállítja a 30 under 30 listát: egy összeállítást, ahol iparágakra bontva összegyűjtenek 30-30 olyan fiatalt, akire érdemes odafigyelni az alapján, ami már idáig is elértek. Ennek a különszámnak az európai kiadásába került bele Vivien és Kinga.

Vivien 2015 óta az ÁERON divatcég ügyvezető igazgatója. A cég elsősorban Japánból és Olaszországból hozott anyagokkal dolgozik, főként importra, Vivien ezért a tehetséges, kereskedelemben és elektronikus kereskedelemben dolgozó fiatalok közé jutott be.

A másik magyar kiemelkedő fiatal szintén hölgy: a 29 éves Jentetics Kinga, aki a média kategóriában szerepel, mint a PublishDrive társalapítója. A vállalkozás az íróknak segít publikálni az e-könyveiket: a hozzájuk feltöltött e-könyveket 400 helyen jelenítik meg, és 240.000 digitális könyvtárba juttatják el. A PublishDrive az Apple, az Amazon és a Google hivatalos partnere.

A program a honorárium begyűjtésében is segít a szerzőknek, sőt, egyes piacokon még az elemzést is elvégzi. Csak tavaly 200.000 e-könyvet értékesítettek.

Gratulálunk a lányoknak!

  • 1043 2017. február 03 Belföld 2017. február 03.

    Facebook Comments