3 dolog, amivel elszúrhatod a randit nálad
Írta:

3 dolog, amivel elszúrhatod a randit nálad

A legszebben induló, vagy már bimbózó kapcsolatot is elszúrhatod, ha először randiztok a lakásodon, és partneredet az alábbiak fogadják.

 

1. Kép-mutatás – Vannak dolgok, amiket jobb eltenni gyorsan egy fiókba, ha fontos vendéget – mondjuk potenciális partnerjelöltet – várunk, ilyen például az a közös kép az exeddel, amitől még mindig nem volt szíved megválni (miért is??). Ezzel szembesülni valószínű, hogy még kellemetlenebb, mintha egyből szembetalálná magát egy szexuális segédeszköz-gyűjteménnyel (mi ezt a kollekciót sem javasoljuk az első otthon töltött estén végigmutogatni a másiknak).

 

2. Rendetlenség – Jó dolog, ha valaki laza, és/vagy igazi életművésznek tartja magát, de az már más dolog, ha erre fogja, hogy a lakásában átláthatatlan káosz van. Azért valljuk be, a legtöbb ember szeret egy tiszta, rendes lakásba megérkezni, főleg, ha először jár ott. Szerintünk 99 százalék, hogy ezzel a partnered is így lesz, amikor hozzád készül.

 

3. Rossz szagok a lakásban, és/vagy penészfolt – A rendetlenség is kellemetlen szagok forrása lehet a lakásban (például ha egy kupac újságpapír alatt marad egy felbontott tonhalkonzerv, vagy nem veszed észre a nagy kupiban, hogy elfelejtetted kidobni azt a kis zacskónyi rohadt krumplit, amit már napok óta le akartál vinni a szemetesbe), de persze a rossz szagokat több minden okozhatja, ahogyan a penészt is. Első körben rakj rendet, hogy kizárj néhány lehetséges „szagforrást”, takaríts ki alaposan, aztán viszont ne a szagok elnyomására törekedj, hanem arra, hogy tartósan semlegesítsd azokat. Ilyenkor jön jól egy olyan univerzális segítőtárs, mint a Hiilibag. Ez egy természetes légszűrő párna, ami a kellemetlen illatok mellett a penészedés ellen is bevethető. Egy bambusz szénnel teli apró zsákot képzelj el, amit csak helyezz el ott, ahol felvennéd a harcot a kellemetlen szagok vagy a penész ellen, és már teszi is a dolgát. Két évig használhatod, utána a kertben vagy a virágcserepekbe szórva tudod újrahasznosítani. Jól hangzik? Itt találsz több infót a Hiilibagről: http://www.hiilibag.hu/

  • 649 2019. február 01 Életmód 2019. február 01.

    Facebook Comments