A 3 legkényelmesebb cipő tavaszra

A 3 legkényelmesebb cipő tavaszra

2016-ban trendi a kényelem.

 

El sem tudom mondani, mióta várok rá, hogy a divatcipők végre egymásra találjanak a kényelmesekkel, és úgy tűnik 2016 az az év, amikor ez megtörtént. Valami már elindult pár éve a kicsit ormótlan, de imádnivaló Uggs csizmákkal, és végre más divatházak is meghallották imáinkat. Egy hosszú és meglepően kellemes cipővásárlási túra eredményeként álljon itt az idei szezon 3 legkényelmesebb cipője.

 Vszon+balerina+-+Fila+-+deichmanncom--1342391_P

Fotó: deichmann.com

A Fila vászon balerinája attól zseniális, hogy egy elég vastag, tapintásra jó félcentis memóriahab bélés van a talpában. A tornacipőket alapvetően jellemző kényelem eleve adott, de ez a kis tünemény olyan érzés a lábnak, mintha egy jó vastag szőnyegen sétálnál. Nem is kérdés, hogy bírni fogod az egyre hosszabbra nyúló nappalokat.

 Dandy+bokacip+-+th+Avenue+-+deichmanncom--1 145 260_3

Fotó: deichmann.com

Idén a 5th Avenue  is gondolt a kényelemre: egy egész kapszulakollekcióval jöttek ki „Soft” néven, és tényleg álompuhán simulnak a lábra a modellek. A Soft cipők bőrből készültek, és a puhán párnázott talpbetét szintén rendelkezik memória funkcióval. A puha, szintén bőr felsőrész pedig garantáltan nem fogja senkinek a sarkát kitörni.

 tamaris-balerina-cipo-1-22114-26-124-5

Fotó: chix.hu

És hogy mutassak egy csajosabb darabot is: a puha cipők új trendjéből nem maradhatott ki a Tamaris sem a „Touch it” jelzésű cipőivel. Ez a fehér mintás orrú balerina például még színházban is megállná a helyét. Ez a csoda is bőr felsőrésszel és memóriahabos talpbéléssel készült.

Nem könnyű a választás, igaz?

  • 2525 2016. március 31 Életmód 2016. március 31.

    Facebook Comments