Sokat utazol? Akkor ezt azonnal be kell szerezned!
Írta:

Sokat utazol? Akkor ezt azonnal be kell szerezned!

Ez a találmány a nagy utazók legnagyobb kedvence lehet – főleg azoké, akik semmilyen közlekedési eszközön nem tudnak elaludni.

 

Hamarosan megint utazol valahová, és már előre tartasz attól, hogy nem tudsz majd aludni a repülőn vagy vonaton? Mert zavar a fény, kényelmetlen az ülés, és nem tudod hol pihentetni a fejed? Nos, akkor van egy jó hírünk: egy Matt Benedetto nevű tervezőnek köszönhetünk ugyanis egy új találmányt, ami hatékonyan ötvözi az alvómaszkot egy utazópárnával.

 

A cucc neve Voyage Pillow by Sondre Travel, és tulajdonképpen egy kompakt, puha kis eszköz, ami alkalmazkodik bárki fejformájához. Felvétel után a párnaként funkcionáló vastag részét úgy igazíthatjuk, ahogy nekünk kényelmes, a szemmaszk pedig tökéletesen “sötétít”. Így talán még azok is el tudnak szundítani, akik eddig a hosszú utakon sem tudtak aludni.

 

A Voyage tehát az eddig ismert utazópárnáknál sokkal kisebb és könnyebb szállítani is, illetve nem mellékesen az alvómaszkként funkcionáló rész a helyén tartja. Szóval így nem esik le (esetleg elmozdul egy kicsit), és nem válik hirtelen nagyon kényelmetlenné.

 

További érdekesség, hogy a termék Kickstarter kampányával eredetileg 8500 dollárt akartak összeszedni, nos hát ennek több mint a tízszeresét sikerült. A párna több színben kapható, 21 dolláros (kb. 6100 forintos) áron.

 

https://www.kickstarter.com/projects/sondretravel/voyage-pillow-the-most-versatile-and-compact-trave?ref=video

 

  • 886 2017. április 10 Tech/tudomány 2017. április 10.

    Facebook Comments